Mobilni komunalni video nadzor

Zagreb - prometnice

Dodatna infrastruktura za komunalne redare, prije svega za smeće i nepropisno parkiranje (npr. na nogostupu i sl.), ali i kao posredna pomoć policiji u slučaju istraga prekršaja i kaznenih djela. U perspektivi moguće i korištenje za nadzor naplate parkiranja, vidi komentar OVDJE.

5 misli o “Mobilni komunalni video nadzor”

  1. Savršeno, racionalno, brzo, učinkovito!\r\n\r\nVeliki “Like” + 12 mjeseci gratis Čistoća i komunalna naknada.\r\n\r\nA što mislite o postavljanju kamera na tramvaje koji bi snimali tračnice. Pregledom snimaka bi se ranije uočavali sitni kvarovi, čijom bi se pravovremenom sanacijom smanjio trošak održavanja. Kao primjer navodim “ispadanje ili izvlačenje” gume uz tračnicu ili se kocka između tračnica “olabavila”.\r\nZnam da ovo nije mjesto za iznošenje ove ideje, samo se pokušavam staviti u ulogu predlagatelja ideje koji je vidio “Mobilni komunalni video nadzor”, sinula mu ideja i postavio ovdje komentar.

  2. To je slično kao ranije Ravnateljstvu policije predloženi projekt mobilnog video nadzora prometa za policiju. No dio nadzora se odnosi na komunalne službe. Mobilni video nadzor je u tim segmentima mnogo učinkovitiji od fiksnog video nadzora ili osobnog nadzora na licu mjesta.\nOvdje projektni prijedlog za policiju, treba samo preurediti namjenu za komunalni nadzor, prijedlog projekta vidi OVDJE.

Odgovori