Think Tank grada

Zagreb

Poglavarstvo okuplja građane koji imaju ekspertna znanja i  međunarodno su afirmirani u svojim strukama da, kao volonteri, sudjeluju u radu Think Tanka. Oblici djelovanja su: redovita druženja u za to određenom gradskom prostoru (Think Tank Club); komentari odluka Poglavarstva i davanje ideja pred svaku Skupštinu; konzultativne usluge Poglavarstvu i Holdingu; izrada prijedloga dugoročnih strategija, analiza i prijedloga; organiziranje predavanja i seminara za menadžment i djelatnike Poglavarstva i Holdinga…

6 misli o “Think Tank grada”

 1. Predano Službi “Poslovni procesi”, da oni odluče tko bi bio odgovoran za ovaj koristan projekt!
  Isprika na sporosti, ali tek se uhodavamo u prvom tjednu pilota!
  Srdačan pozdrav! Vaš “Zagreb – inovativni grad” tim.

 2. … Također ovdje treba dodati korisnika “Služba Poslovniprocesi” kao “Zadužena osoba” u ovu prijavu, što će značiti odgovornost za izvršenje svih aktivnosti predviđenih procesom prijave ideje i pretvaranja u projektni prijedlog.

 3. Super ideja: kada se radi o specifičnom području druženje se može održati u prostorima nadležnog ureda sa zaposlenicima koji su uključeni u rad ili su odgovorni za određeno područje.
  Za izradu prijedloga dugoročnih strategija, analizu i prijedloge te organiziranje predavanja i seminara za menadžment i zaposlenike Grada i Holdinga, Think Tank Club se može održavati u prostoru Tribine Grada Zagreba koja prima preko 100 ljudi.

  1. Dakle, ovaj odgovor je po formi točno onakav kakav se očekuje od mjerodavne sastavnice Grada Zagreba, hvala. Znači da je u tom pogledu funkcionalnost aplikacije ovdje pogođena mogućnostima i potrebama obje “strane” – i stručne javnosti koja je dala ovaj prijedlog i mjerodavne sastavnice Grada Zagreba. Ovdje još treba ugoditi sustav na način da komentator (Služba Poslovniprocesi) dobije povratnu informaciju o odgovoru (prijavitelj je dobio!).

 4. Nesporno da to treba predložiti Uredu Gradonačelnika. Ja sam preuzeo ovu prijavu ideje jer u sustavu još nema nikoga iz Ureda, što ćemo sada probati riješiti.\r\nInače, ekspertni tim nam treba i u cijelom ovom procesu upravljanja inovacijom: oni trebaju pomagati u promišljanju strateških ideja koje dođu kroz sustav. Naravno, i sami članovi TT su pozvani davati ideje u sustavu. Naime, kad kažemo da treba biti uključena “javnost”, mislimo na: opću javnost (svi građani), stručnu javnost i poduzetnici. Dakle, TT bi bio više nego dobrodošao!

Odgovori